ПРОЕКТИ НА НАРЕДБИ И ПРАВИЛНИЦИ

ФОРМА ЗА ТЪРСЕНЕ

ПРОЕКТ - ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИК ЗА РЕДА И НАЧИНА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕДНОКРАТНИ ФИНАНСОВИ ПОМОЩИ В ПОЛЗА НА ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ

            Общински съвет Сунгурларе, мандат 2023 – 2027 г. публикува Проект на Правилник за изменение и допълнение на правилник за реда и начина за предоставяне на еднократни финансови помощи в полза на жители на община Сунгурларе.

            На заинтересованите се предоставя 14-дневен срок, считано от 29.03.2024 г., за предложения и становища по проекта. Предложенията и становищата могат да бъдат депозирани на адрес: гр. Сунгурларе, ул. „Георги Димитров“ № 2, в деловодството на Общински съвет Сунгурларе или на следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

            На основание чл. 26, ал. 4, изр. второ от Закона за нормативните актове и с цел спазване срока, даден от Министъра на електронното управление, за привеждане на нормативните актове, действащи на територията на Община Сунгурларе, в съответствие с нововъведената ал. 6 на чл. 4 от Закона за електронното управление, която влиза в сила на 31.03.2024 г., срокът за предложения и становища по Проекта, публикуван за обществени консултации, е намален на 14 дни.

ФАЙЛОВЕ И РЕСУРСИ:

 

МОТИВИ

Проект - ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИК ЗА РЕДА И НАЧИНА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЕДНОКРАТНИ ФИНАНСОВИ ПОМОЩИ В ПОЛЗА НА ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ

СПРАВКА ЗА ПОСТЪПИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ- ПРАВИЛНИК ЕДНОКРАТНИ ПОМОЩИ

АДРЕС ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

8470 Сунгурларе, Бургас

ул.Георги Димитров - 2

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ЗАСЕДАНИЯ НА ЖИВО