Новини

ФОРМА ЗА ТЪРСЕНЕ

РЕДОВНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБС- СУНГУРЛАРЕ ЗАПОЧНА С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА БАЗАР

Традиционният коледен конкурс „Магията на Коледа“ в Сунгурларе, който се организира от общинския център за подкрепа на личностното развитие, се проведе в заседателната зала на Oбщинския съвет в града. Различното тази година е, че изработените творби от децата посетители на социалното заведение, бяха изложени в заседателната зала на местния парламент за благотворителен изложба базар.

Целта е да бъдат събрани пари за лечението на Антония Илиева от Сунгурларе, която страда от тежко онкологично заболяване и има нужда от средства за лечение в чужбина. Събитието се проведе под патронажа на кмета на общината, инж. Димитър Гавазов, който първи си закупи от красивите коледни творби на децата.
Неговият пример последваха и заместник- кметовете в община Сунгурларе, председателят на Общинския съвет, общински съветнници, кметове на населените места, както и граждани, които посетиха сградата на Общинския съвет, специално за изложбата базар.

Всички деца, които активно взеха участие в благородното начинание, получиха специална грамота и сертификат от кмета инж. Димитър Гавазов, в знак на признателност и проявена съпричастност към благотворителната инициатива. Той благодари лично на ръководителя на ЦПЛР- ОДК Дияна Гурева за прекрасната инициатива:
„Благодаря на ръководителя на Общинския детски комплекс, който е изключително активен и всеотдаен ръководител и успява да създава в своите съграждани празнично настроение. Освен това не пропуска възможност да ангажира децата от центъра да бъдат активни и добър пример за подрастващото поколение чрез своите социални инициативи.

Благодаря на талантливите дечица, които сътвориха тези прекрасни красоти и ги дариха за благородна кауза. Пожелавам на подрастващите и на педагогическия персонал на Общински детски комплекс на първо място здраве, светли и сплотени празнични дни, много мечти и още повече творческо вдъхновение занапред“, заяви инж. Димитър Гавазов при откриването на благотворителния базар.

АДРЕС ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

8470 Сунгурларе, Бургас

ул.Георги Димитров - 2

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ЗАСЕДАНИЯ НА ЖИВО